L’Aplec Jove es posa en marxa!

L’Aplec Jove de Sant Cugat és una iniciativa d’algunes de les entitats juvenils de la ciutat que pretén donar a conèixer les problemàtiques comunes a les que hem de fer front, així com proposar alternatives i finalment trobar-ne solucions. Som entitats de caires diferents i sense ànim de lucre, algunes vinculades amb el lleure i l’educació i d’altres amb la política o la música.

Tot i així compartim el descontent envers diversos aspectes de la ciutat i de la societat i per això hem creat un primer punt de trobada amb l’Aplec Jove, que portem preparant des de fa mesos i que tindrà lloc el proper el 28 de Setembre. Volem despertar el poble i aquest és un primer pas.

Properament ampliarem la informació. També ens podeu seguir a @aplecjove o a Facebook. Recuperem el carrer!

Cartell_FM

Acerca de Aplec Jove

l'Aplec Jove persegueix defensar els interessos dels joves de Sant Cugat, tant dels que estan organitzats en entitats com dels que no ho estan. Com a Plataforma, pretén contituir-se com una eina pels col·lectius que en formin part amb tal de teixir afinitats, una xarxa d'ajuda, comprensió i solidaritat entre el jovent santcugatenc.
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s