Vols opinar?

Tens alguna cosa a dir? envia’ns un mail a aplecjove.stc@gmail.com i digues la teva! ja sigui sobre la realitat de Sant Cugat o bé sobre el nostre treball al poble.

Ajuda’ns a emplenar aquesta secció!

Una respuesta a Vols opinar?

 1. Oscar Molina dijo:

  Personalment trobo que va haver-hi altres incidències de les quals no se’n parla en el comunicat. En primer lloc entenc que l’aplec no és un col•lectiu basat en la gestió o producció d’esdeveniments, però si programeu concerts o sessions cal que tingueu en compte que és més que un espai on s’hi fa música.
  Als dj’s (jo mateix) no se’ls hi va preguntar en cap moment el rider que necessitàvem, (¿o suposàveu que venim amb portàtil? perquè això no és un dj). En últim moment no hi havien els cables necessaris, fet que va retardar la sessió, sort del excel•lents tècnics de so, que van moure mar i cel fins poder-ho solucionar. Trobo que no li doneu prou importància a la música que programeu, a més, penso que ni que fos de manera simbòlica, hauríeu de pagar als grups, a tots.
  Si promoveu la música com espai d’oci a Sant Cugat i poseu “barres” d’on trèieu un rendiment econòmic s’hauria de pagar als musics, que fan feina, i no és voluntari de l’aplec. A un music/artista no se’l pot pagar amb 2 consumicions, ja que allò que fa te més valor.
  Entenc que no teniu pressupost, però ¿com que no feu publicitat? ¿Quants dies abans teníeu el cartell? Possiblement si en féssiu més, vindria més gent, perquè la proposta és bona, i es tracta d’un espai d’oci genial i alternatiu, fet i consumit per joves.
  Penso que hauríeu de preguntar-vos quin és el motiu pel qual feu aquestes festes, i a partir d’aquí decidir com ho voleu fer i generar un esdeveniment de qualitat. Tot i això reitero que l’aplec és una molt bona proposta.
  Gràcies

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s